Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL.


Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα βρεθεί στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL.

 

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Φεβρουαρίου στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η είσοδος καθ’όλη την διάρκεια του διαγωνισμού είναι δωρεάν και η προσέλευση για το κοινό και τις δύο μέρες ε  ίναι μετά τις 10.30. Οι αγωνιστικές διαδικασίες το Σάββατο ολοκληρώνονται στις 16.30, ενώ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η διαδικασία των βραβεύσεων των ομάδων ξεκινά στις 14.30 και των προκρίσεων στις 15.30.

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ συμμετέχει με δύο ομάδες του Rock Builders και τους Crazy Builders. Τα παιδιά προετοιμάζονται σκληρά τους τελευταίους 6 μήνες για αυτό τον διαγωνισμό και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην έρευνά τους, στην κατασκευή των ρομπότ τους και έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους στις ομάδες τους.

Με χαρά σας περιμένουν όλους την Παρασκευή 4μμ – 6μμ στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ για να σας δείξουν τι έχουν ετοιμάσει και να πάρετε μια γεύση από την Εκπαιδευτική Ρομποτική αλλά και το Σάββατο και Κυριακή στους Αγώνες στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να τους υποστηρίξετε.

Κάποια από τα παιδιά στις ομάδες εκπροσωπούν επάξια τον Λαγκαδά σε αγώνες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής εδώ και 6 χρόνια και κατάφεραν μάλιστα να βρεθούν και στην 2η θέση στην Κεντρική Μακεδονία.

Καλή Επιτυχία Παναγιώτη, Γιώργο, Σωκράτη, Γρηγόρη από τους Rock Builders και Αλέξανδρε, Ελένη, Θανάση, Θάνο, Σταύρο, Δημήτρη, Φίλιππε και Δημήτρη από τους Crazy Builders! Θα είμαστε δίπλα σας.

Δείτε το βίντεο εδώ