Τελευταίες  ημέρες εγγραφών για τον Διαγωνισμό Καγκουρό Μαθηματικών!


Λίγες μόνο ακόμη ημέρες απομένουν για τις αιτήσεις συμμετοχής  στον μεγάλο Διαγωνισμό Καγκουρό Μαθηματικών . Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί φέτος για δεύτερη φορά στην επαρχία Λαγκαδά στο επίσημο εξεταστικό Κέντρο ΖΑΧΑΡΙΑ, έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες γενική παιδεία και ερεθίσματα για την καλλιέργεια της αντίληψης και των δεξιοτήτων τους.  Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να διαγωνιστούν από όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της επαρχίας Λαγκαδά.

 

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Μαθηματικών Kangaroo

Ο μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 70 χώρες. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι μαθητές επιθυμούν από Β’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Λυκείου, επιλύοντας ασκήσεις που αντιστοιχούν στο γνωστικό και στο αντιληπτικό τους επίπεδο. Οι ερωτήσεις στις οποίες διαγωνίζονται οι μαθητές δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών, ούτε απευθύνονται μόνο σε παιδιά με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά.  Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα εκπαιδευτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου.

Τι κερδίζει ο διαγωνιζόμενος/η

α)  Βεβαίωση Συμμετοχής

β)  Δώρα

γ) Αριστείο Διάκρισης για όσους μαθητές/τριες διακριθούν

      

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και για την εγγραφή σας  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου στο τηλέφωνο  23940-20040.

Συγκεκριμένα για τον Διαγωνισμό Καγκουρό Μαθηματικών μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο e-mail kangaroo@zacharia.gr, καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου www.zacharia.gr, όπως και την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.kangaroo.gr.