ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Πολλά και σημαντικά τα νέα του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ αυτές τις μέρες.

 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Σεμινάριο γονέων για τα Μαθησιακά Προφίλ PLP των μαθητών.

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν το σεμινάριο οι γονείς των μαθητών του Εκπαιδευτηρίου και έφυγαν με πολύτιμες συμβουλές για το διάβασμα των παιδιών στο σπίτι σε όλα τα μαθήματα σύμφωνα με το μαθησιακό τους προφίλ PLP. Εισηγητής ο Δρ. Δημήτρης Κόρδας, Διδάκτορας Γνωστικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΑΠΘ και υπεύθυνος του προγράμματος PsychoLinguistics in Practice.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Ημερίδα «Εξετάσεις και Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας».

Μεγάλη η συμμετοχή των γονέων και μαθητών στην ενημερωτική ημερίδα για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Ήταν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της κας Ζαχαρία να ενημερωθούν οι γονείς του Εκπαιδευτηρίου από τους πλέον αρμόδιους.

Συγκεκριμένα ομιλητές ήταν οι:

 

  • Για τις εξετάσεις του NOCN και LAAS που διοργανώνονται από την PALSO (Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών) η πρόεδρος κα Άννα Γκρίζου – Φράγκου & η κα Βαρβάρα Καρακίτσου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου PALSO Βορείου Ελλάδος

  • Για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge (FCE,CAE,CPE,Young Learners, IELTS κ.α.) που διοργανώνονται από το British Council, η κα Λία Καλογεροπούλου, Examinations Assistant

  • Για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Michigan (University of Μichigan, Hellenic Αmerican University, TOEIC®, TOEFL®, SAT®, GRE®, Cambridge) η υπεύθυνη συντονίστρια Β. Ελλάδος από την Ελληνοαμερικανική Ένωση κα Λίνα Βασιλειάδου, καθώς και ο εκπαιδευτικός σύμβουλος κ. Στέφανος Μπαλαμπάνης.

  • Για τις εξετάσεις Pearson PTE που διοργανώνονται από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης UNICERT, η αντιπρόσωπος στη Β. Ελλάδα κα Φτίκα Ευαγγελία

Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής με 100% επιτυχία. Το πρόγραμμα πιστοποίησης πληροφορικής συνεχίζεται για  όλους τους ενδιαφερομένους με ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα με καθηγητή.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Βράβευση στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι των εξετάσεων LAAS και NOCN της προηγούμενης χρονιάς από την Palso Βορείου Ελλάδος. Από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ βραβεύτηκαν οι μαθητές:

 

Για το First Step Laas

 

Μαρία Κατσάνου

Δημήτριος Φαρίνης

 

Για το Pre A1

 

Βασίλειος Πεταλωτής

Όλγα Πολυζούδη

Κλορέντ Τορομάνι

Ελένη Κόρδα

 

Για το NOCN B1

 

Αικατερίνη Φίτσιου

Ηλίας Κεσσάκης

Βασίλης Σισκούδης

Δέσποινα Νικολαίδου

Ειρήνη Στεφανίδου- Τσιάβου

 

Για το NOCN Γ2

 

Κωνσταντίνος Λαμπαδάρης

Μαλαματένια Ουζούνη

Παναγιώτης Κουλαξής

Πολυχρόνης Βυζιώτης

Περικλής Σουιλεμέζης

 

Τέλος, στην ίδια εκδήλωση δόθηκε έπαινος και στην κα Ζαχαρία Εύη για την πολύτιμη συμβολή της στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και την σταθερή συμμετοχή των μαθητών της στις εξετάσεις γλωσσομάθειας που διοργανώνει η PALSO.

 

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τα σεμινάρια, την ημερίδα και τις βραβεύσεις στο

www.zacharia.gr και στο κανάλι ZACHARIA (https://www.youtube.com/channel/UCzYWeaioLxGRBWfRDAWQ0ow )   στο youtube