Σεμινάριο “Μάρκετινγκ Μικρών & Μεσαίων Eπιχειρήσεων” στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΖΑΧΑΡΙΑ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΖΑΧΑΡΙΑ, το Σεμινάριο « ΣτρατηγικέςMarketing για Επιχειρήσεις σε Περίοδο Κρίσης» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το lagadas.net, την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών ήταν μεγάλη. Εισηγητής του τρίωρου σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας, ο οποίος διαθέτει 38χρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του marketing και έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 200 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο "Μάρκετινγκ Μικρών & Μεσαίων Eπιχειρήσεων" στον Λαγκαδά

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας διατηρεί από το 1979 την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Gecon και διαθέτει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία καθώς από  το 1989 διδάσκει στην Ιδιωτική (ICBS THESSALONIKI, ATHENS& LARISA BUSINESS COLLEGE) και στη Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, Κιλκίς & Λάρισας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Μεταπτυχιακό τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΜΒΑ, Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ & ΔΠΘ). Επίσης, κάθε χρόνο εκπαιδεύει περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρήσεις στα θέματα της ειδικότητάς του. Ακόμη, είναι μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ MARKETING, του  INSTITUTE OF LEADERSHIP ANDMANAGEMENT και του INSTITUTE OF MANAGEMENTCONSULTANCY της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων επιστημονικών οργανισμών.

Στο σεμινάριο για τους επαγγελματίες του Λαγκαδά, ανέλυσε τακτικές και εργαλεία marketing και συζήτησε μαζί τους τρόπους που θα βοηθήσουν να ξανακάνουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές και να ξαναμπούν δυναμικά στην αγορά. Οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την προοπτική να πραγματοποιηθούν παρόμοια σεμινάρια για πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στις καθημερινές τους «αγωνίες».