Συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών KGL


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ συμμετέχουν στον διαγωνισμό KGL!

Το σχολείο μας βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας με βραβευμένους μαθητές στον Διεθνή Διαγωνισμό Αγγλικών KGL!  Είναι ένα από τα λίγα  σχολεία στην Ελλάδα με συμμετέχοντες που διακρίνονται κάθε χρόνο λαμβάνοντας  μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό.

Έτσι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές μας θα πάρουν μέρος στο Διεθνή Διαγωνισμό Kangaroo ( KGL)

Λίγα λόγια για το KGL

Τι κοινό είχαν μεταξύ τους 6.000.000 νέοι το 2016;

Πάνω από 6 εκατομμύρια μαθητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό Καγκουρό σε περισσότερες από 70 χώρες το 2016. Το Καγκουρό είναι ο μεγαλύτερος σχολικός διαγωνισμός σε όλο τον κόσμο και είναι ήδη γνωστός διεθνώς για τον Διαγωνισμό Μαθηματικών Καγκουρό . Το Kangaroo Global English είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην διασκεδαστική αυτή εμπειρία και να γίνετε μόλος της διεθνούς κοινότητας του KGL.

Γιατί είναι δημοφιλές το KGL;

  • Το KGL δεν έχει περιορισμούς στην συμμετοχή και όλοι οι μαθητές ηλικίας 8 έως 18 ετών που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσας σαν ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.
  • Το KGL παρακινεί τους μαθητές μέσω ενός ωφέλιμου διασκεδαστικού διαγωνισμού.
  • Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.
  • Ο διαγωνισμός KGL είναι διαφανής οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να έχουν online πρόσβαση στα γραπτά και στα αποτελέσματα των συμμετεχόντων.
  • Διεξάγεται σε επίπεδα A1 έως C1 και είναι συνδεδεμένος με το CEFR.
  • Δίνονται μεγάλα βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές σε κάθε επίπεδο.
  • Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα αγγλικά.
  • Υποστηρίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ένα ποσοστό της συμμετοχής δίδεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω αρχείο

KGL-Contest-Flyer-Greek

 

 

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου και όσοι προκριθούν θα διαγωνιστούν στην δεύτερη φάση στις 7 Μαρτίου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2019.

 Για περαιτέρω πληροφορίες και για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου στο τηλέφωνο  23940-20040.