Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017-2018


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) ΖΑΧΑΡΙΑ θα συμμετέχει και φέτος στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017-2018 με την υποστήριξη του προγράμματος ΕΣΠΑ που θα υλοποιήσει η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.).

Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν. Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν “Αξία Τοποθέτησης” (Voucher) θα πρέπει:

  • Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
  • Να γνωρίζουν το προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: https://www.eetaa.gr/