Παρουσιάσεις σε Συνέδρια τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτέμβρη


Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στις τρεις παρουσιάσεις που θα κάνουμε τέλος καλοκαιριού σε συνέδρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βορείου Ελλάδος PALSO μας έκανε την τιμή να μας καλέσει στην Διημερίδα του Αυγούστου που θα γίνει στο Μακεδονία Palace για να παρουσιάσουμε σε συναδέλφους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθηγητές και γονείς τον τρόπο με τον οποίο  δουλεύουμε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας αλλά και στα συνεργαζόμενα κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Η παρουσίαση με τίτλο “Μαθησιακά Προφίλ & Διαφοροποιημένη Διδασκαλία. Πόσο εφικτό είναι για ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών να παρέχει ποιοτικά προγράμματα;” θα γίνει από τον Δρ. Δημήτρη Κόρδα, Διδάκτορα Γνωστικής & Αναπτυξιακής Ψυχολογιας, ΑΠΘ, την κα Ευανθία Ζαχαρία, ιδιοκτήτρια των ΚΞΓ, ΚΔΒΜ2 & ΚΔΑΠ ΖΑΧΑΡΙΑ και την κα Ρέα Τσούγγαρη, καθηγήτρια των κέντρων μας στις 25 Αυγούστου Αίθουσα Αλέξανδρος ΙΙ στις 16.00-16.45.

Επίσης στις 26 Αυγούστου 2017 στο MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη & στις 2 Σεπτεμβρίου στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα στα πλαίσια των  INTERNATIONAL PUBLISHERS EXHIBITIONS (Διεθνείς Εκθέσεις  Εκδοτών) θα γίνουν δύο ομιλίες. Ο κύριος Philip Dietschi,  διοργανωτής, μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή να μας καλέσει σε δύο από τις πιο σημαντικές Διημερίδες για την Ξενόγλωσση Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση,  “Μαθησιακά Στυλ στην Διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών”, που θα γίνει από τον Δρ. Δημήτρη Κόρδα και την κα Ευανθία Ζαχαρία, αναφέρεται στην εφαρμογή ευρημάτων από την έρευνα στο χώρο των μαθησιακών στυλ στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Συζητά την ανίχνευση τύπων μαθησιακών στυλ, διαφοροποιημένες διδακτικές πρακτικές και τεχνικές σε σχέση με ατομικό και ομαδικό μαθησιακό στυλ.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά σε αυτές τις σημαντικές παρουσιάσεις όπου θα παρουσιάσουμε και καινούρια ευρήματα από τα οφέλη της διδασκαλίας μας με PLP (PsychoLinguistics in Practice).

Το πρόγραμμα των δύο ημερίδων στα παρακάτω link:

https://www.ip-exhibitions.eu/

Autumn17ThesSatZep

Autumn17AthSatVer (8)