Βράβευση Διεθνούς Διαγωνισμού Αγγλικών Kangaroo Global Linguistics 2018


Στις 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του Διεθνούς Διαγωνισμού Αγγλικών Kangaroo, όπου οι καλύτεροι της Ελλάδας μαζί με τους καθηγητές τους και τα σχολεία τους έλαβαν τα βραβεία τους. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανήκουμε στα σχολεία με τις καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις, καθώς και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθητής μας έχει καταλάβει την δεύτερη θέση στην ΕλλάδαΚαι οι επτά  από τους μαθητές μας που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού αρίστευσαν με βαθμολογία 90-100% και ανήκουν στο 10% των αριστούχων στην χώρα μας.

 

Συγχαρητήρια  Χρήστο για τη 2η θέση στην Ελλάδα, συγχαρητήρια Βασίλη, Αλέξανδρε, Ελένη, Νίκο, Δημήτρη, Θανάση για την διάκριση σας.

Το Kangaroo Global English είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως, μια διασκεδαστική εμπειρία, που προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γίνουν μέλη της διεθνούς κοινότητας του KGL. Όλοι οι μαθητές ηλικίας 8 έως 18 ετών που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα σαν ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 συνεχίζονται καθημερινά έως και τις 25 Ιουνίου στο Εκπαιδευτήριο μας στο Λαγκαδά από τις 10:00 έως τις 17:00. Για οποιαδήποτε άλλη ώρα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία, στο τηλέφωνο 2394020040, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.