Τα αποτελέσματα της πρώτης μας εξεταστικής Language Cert 2018


Ως επίσημο πλέον εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Language Cert,  διεξήχθη  η πρώτη μας εξεταστική  στις 10 Ιουνίου 2018. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Εκπαιδευτήριο μας επιλέχτηκε από τον εξεταστικό φορέα λόγω της εξαιρετικά υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του, γι’ αυτό και πλέον μπορεί να διοργανώνει εξετάσεις γλωσσομάθειας διεθνούς κύρους σε όλα τα επίπεδα όποια χρονική στιγμή επιλέξει. Ως Εξεταστικό Κέντρο είχαμε μόλις σε 10 εργάσιμες ημέρες μετά το πέρας των εξετάσεων τα αποτελέσματα, στις 26 Ιουνίου, και στις επόμενες 3 ημέρες, στις 29 Ιουνίου, και τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, ξεχωριστά για κάθε εξέταση, γραπτή και προφορική.

Στην εξεταστική μας, η οποία ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR), έλαβαν μέρος υποψήφιοι από όλα τα επίπεδα, από το A1 έως το C2. Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ και ελεγχόμενες από την Ofqual, την επίσημη αρχή της Αγγλίας για την αναγνώριση εξετάσεων και πιστοποιήσεων, ενώ αναγνωρίζονται σε ολοένα περισσότερες χώρες.

Με μεγάλη μας χαρά συγχαίρουμε και τους 42 μαθητές μας για την επιτυχία τους στις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ φαίνονται και στα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.

14/14 C2 Proficiency

12/12 B2 Lower

*λόγω του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα Προσωπικά δεδομένα τα ονόματα των επιτυχόντων δεν μπορούν να αναρτηθούν