Τελετή Βράβευσης.


Τελετή Βράβευσης και Απονομής Πιστοποιητικών του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ θα πραγματοποιηθεί για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, που εκπροσώπησαν το σχολείο σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Γλωσσομάθειας, Μαθηματικών και Ρομποτικής, καθώς και αυτών που πέτυχαν σε εξετάσεις Γλωσσομάθειας, Πληροφορικής και Εκπαίδευσης Ενηλίκων το σχολικό έτος 2017-2018 και ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν έργα των μαθητών και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την διαγωνιστική ομάδα Ρομποτικής που θα παρουσιάσει μέρος από την προετοιμασία της για τη συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό First  Lego League το 2019.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους επίσημοι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων εξετάσεων, δεδομένου ότι το Κέντρο μας είναι Επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας Cambridge, Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο Language Cert, Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής Unicert και Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού Καγκουρό Ελλάδας.

Η τελετή Βράβευσης, που είναι ανοιχτή στο κοινό,  θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά, στις 6 μ.μ.