Σεμινάρια Καθηγητών και Γονέων για τις πιστοποιήσεις Language Cert και ECDL στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ.


Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο χώρο του τον Paul Bouniol, Ακαδημαϊκό Σύμβουλο της PeopleCert και τον Παπαδόπουλο Κοσμά, επίσημο εκπρόσωπο της People Cert , ενός ομίλου-παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 6:00 έως τις 7:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτήριο Σεμινάριο Γονέων με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τις πιστοποιήσεις LanguageCert και ECDL”. Μια πολύ σημαντική ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης, για όλα  όσα θα ήθελε να μάθει κανείς τόσο για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Language Cert, όσο και για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών ECDL. Στόχος του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ είναι η αντικειμενική ενημέρωση των γονέων από τους πλέον αρμόδιους, γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των εκπροσώπων του επίσημου φορέα στην ενημέρωση αυτή.

Υπενθυμίζουμε πως το ΚΔΒΜ 2 ΖΑΧΑΡΙΑ μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης είναι από την περσινή χρονιά Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της Language Cert. Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην περιοχή μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Εκπαιδευτήριο επιλέχτηκε από τον εξεταστικό φορέα λόγω της εξαιρετικά υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και πλέον μπορεί να διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας διεθνούς κύρους σε όλα τα επίπεδα, όποια χρονική στιγμή επιλέξει.

Παράλληλα, το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θεωρώντας εξαιρετικά σημαντική την συνεχή επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού επενδύει σε συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εξεταστικούς φορείς. Είναι μεγάλη τιμή για το σχολείο το γεγονός ότι και αυτοί οι φορείς το εκτιμούν εξίσου και διαθέτουν τους βασικούς τους εκπαιδευτές καθηγητών για να κάνουν σεμινάρια στον χώρο τους αποκλειστικά για τους δικούς τους καθηγητές. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο Paul Bouniol θα δώσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία για τις εξετάσεις LanguageCert και στους καθηγητές του σχολείου.

Η σειρά πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL (English for Speakers of Other Languages) αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν πιστοποίηση των γνώσεων τους στα Αγγλικά, η οποία αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ και ελεγχόμενες από την Ofqual, την επίσημη αρχή της Αγγλίας για την αναγνώριση εξετάσεων και πιστοποιήσεων, ενώ αναγνωρίζονται σε ολοένα περισσότερες χώρες.