Το σχολείο μας ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας με νικητές στον Διεθνή Διαγωνισμό Kangaroo Global English.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας με βραβευμένους μαθητές στον Διεθνή Διαγωνισμό Αγγλικών KGL!

Το σχολείο μας είναι ένα από τα λίγα  σχολεία στην Ελλάδα με συμμετέχοντες που διακρίνονται κάθε χρόνο λαμβάνοντας  μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό.  Αυτοί οι μαθητές ανήκουν στο 10% των καλύτερων μαθητών σε εθνικό επίπεδο.

Το Kangaroo Global English είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως, όπου όλοι οι μαθητές ηλικίας 8 έως 18 ετών, που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα σαν ξένη γλώσσα, μπορούν να συμμετάσχουν.

Υπενθυμίζουμε πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του Κέντρου μας διακρίνονται στον παγκόσμιο διαγωνισμό Kangaroo Global Linguistics. Αυτή τη χρονιά η Φανή Κ., μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού, κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικής Γλώσσας (KGL Contest) στην κατηγορία της και  ένας ακόμη μαθητής μας, ο Αθανάσιος Χ. , μαθητής Β’ Γυμνασίου διακρίθηκε για την υψηλή βαθμολογία του στον Διαγωνισμό. Το σχολείο μας φέτος συμμετείχε με 22 μαθητές στην Α’ φάση του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Kangaroo Global Eglish, από τους οποίους διακρίθηκαν και συμμετείχαν στη Β’ φάση! Οι μαθητές μας ξεχώρισαν με επιδόσεις 80%-95% ανάμεσα στις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα!

Τις δύο προηγούμενες χρονιές δύο μαθητές κατέκτησαν την 2η θέση στο επίπεδό τους, ενώ 6 ακόμη βραβεύτηκαν για την εξαιρετική επίδοσή  τους! Το Κέντρο δίνει μεγάλη σημασία στην συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε πραγματικές συνθήκες. Οι βαθμολογίες όλων των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν εξαιρετικές και αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ποιότητα των σπουδών.