Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2019-2020.


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) ΖΑΧΑΡΙΑ θα συμμετέχει για ακόμη μια  χρονιά  στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2019-2020  με την υποστήριξη του προγράμματος ΕΣΠΑ που θα υλοποιήσει η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.).

Η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για το έτος 2019-2020, άρχισε από τις 8 Ιουνίου, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουλίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ που επιθυμούν.

Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (https://www.eetaa.gr) εντός του Ιουνίου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν “Αξία Τοποθέτησης” (Voucher) θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr και να ετοιμάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και την αποστολή όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών – Φακέλου ορίζεται η 28/6/2019 και ώρα 24:00.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΖΑΧΑΡΙΑ προσχολικής και σχολικής ηλικίας έως 12 ετών παρέχει σ’ όλα τα παιδιά τη δυνατότητα συμμετοχής σε ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες. Βασικοί στόχοι όλων των δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ είναι η προώθηση και η ενίσχυση της γνώσης, η ψυχαγωγία καθώς και η πνευματική, αισθητική και ομαδοκεντρική καλλιέργεια των παιδιών. Αποσκοπεί στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου, στη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων, καθώς και στην εξυπηρέτηση των γονέων.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: https://www.eetaa.gr/