Το ταξίδι μας στο διάστημα μόλις ξεκίνησε!


Στο Summer Fun Day Camp τα παιδιά περνούν δημιουργικά και διασκεδαστικά το καλοκαίρι τους με δραστηριότητες που προωθούν το ομαδικό τους πνεύμα, διεγείρουν τη φαντασία και αναπτύσσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις φυσικές επιστήμες, να διερευνήσουν τον κόσμο που τους περιβάλλει, αλλά και να αναπτύξουν μια θετική στάση απέναντι στην επιστήμη. Γνώσεις για το διάστημα, τους πλανήτες και τη ζωή των αστροναυτών θα είναι φέτος το θέμα του Summer Fun Day Camp.

Κάθε εβδομάδα θα ταξιδεύουμε και σε διαφορετικούς πλανήτες και θα βρίσκουμε πληροφορίες για αυτούς! Μέσα από εκπαιδευτικά διαδραστικά βίντεο αλλά και εικόνες, μπορούμε να ανακαλύψουμε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και να “επισκεφθούμε” τους πλανήτες για να γνωρίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτούς. Την πρώτη εβδομάδα κατασκευάσαμε τον πύργο ελέγχου και το διαστημόπλοιό μας που θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρο το διάστημα. Οι μηχανικοί μας εργάστηκαν πυρετωδώς όλες τις ημέρες και καταφέραμε να στείλουμε τους πρώτους αστροναύτες μας στο διάστημα! Κι αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού!

Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το μοναδικό μας ταξίδι!