Αποτελέσματα Εξεταστικού Κέντρου ΖΑΧΑΡΙΑ για τις εξετάσεις Language Cert 2019!


Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του

Εξεταστικού Κέντρου ΖΑΧΑΡΙΑ της 9ης Ιουνίου!

Τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ φαίνονται και στα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς. Μετά από 3 εξεταστικές που διεξήγαγε το Εξεταστικό Κέντρο ΖΑΧΑΡΙΑ έως και τώρα για την φετινή σχολική χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει 77 πιστοποιήσεις LanguageCert!

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ ως Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας LanguageCert έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει εξετάσεις γλωσσομάθειας διεθνούς κύρους σε όλα τα επίπεδα κάθε μήνα! Ως Εξεταστικό Κέντρο μόλις σε 10 εργάσιμες ημέρες μετά το πέρας των εξετάσεων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα και παραλαμβάνει τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, ξεχωριστά για κάθε εξέταση, γραπτή και προφορική, σε 11 εργάσιμες ημέρες!

 

εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2019-2020 θα διαρκέσουν μέχρι και  5 Ιουλίου! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την εύρυθμη λειτουργία του Εκπαιδευτηρίου, κατά την εγγραφή σας θα μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που επιθυμείτε και το αντίστοιχο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου μας για να κλείσετε ραντεβού για την εγγραφή σας 23940-20040.