ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑ


Οι γιορτές βρίσκονται μια ανάσα μακριά και όπως είναι φυσικό τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “ΖΑΧΑΡΙΑ” στολίστηκαν τα γιορτινά τους!
Για μια ακόμη φορά μας εξέπληξαν ευχάριστα με την ιδιαίτερη και πρωτότυπη διακόσμηση που επέλεξαν για το νέο τους χώρο! ’λλωστε, ήδη από πέρυσι , με το τζάκι και το γιορτινό καράβι που στόλισαν και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στην πλατεία του Λαγκαδά, έδειξαν ότι η εορταστική διακόσμηση για αυτούς είναι ακόμη μια ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι νέο και πρωτοποριακό.

Φέτος, το συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο έδωσε τη θέση του σε όμορφες συνθέσεις με απλά και φυσικά υλικά, όπως ξύλο, λουλούδια ,κλαδάκια έλατου, ξύλα κανέλας, αλλά και το σύμβολο της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής τους, τους ανεμόμυλους, τους οποίους κατασκεύασαν οι μαθητές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών “ΖΑΧΑΡΙΑ”, που θα πραγματοποιηθεί τηνΤρίτη 22 Δεκεμβρίου, πέρα από τον ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό της χαρακτήρα, θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς για κάθε ανεμόμυλο που θα φτιάξουν τα παιδιά, τοBezos Family Foundation θα δίνει $2 στο International RescueCommittee’s Healing Classrooms Program.