Πάμε Θέατρο!!!


Αγαπητοί γονείς,

την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 20:30 οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του αυθεντικού Broadway μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση “Beauty and the Beast” του Disney.
…Μια υπέροχη ιστορία αγάπης ζωντανεύει…
Η Πεντάμορφη και το Τέρας του Ντίσνεϋ, το μιούζικαλ με την τεράστια επιτυχία, έρχεται στη Θεσσαλονίκη! Βασισμένη στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων, η εκπληκτική αυτή παράσταση έχει κερδίσει τις καρδιές περισσότερων από 35 εκατομμύρια ανθρώπων στον κόσμο. Με αξέχαστους ήρωες, με πλούσια σκηνικά και κοστούμια, περιλαμβάνει το τραγούδι Be our Guest και το ομώνυμο, αγαπημένο τραγούδι της ταινίας. Ζήστε την ιστορία αγάπης και τη γοητεία που προσφέρει, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι η κλασική ιστορία της Μπελ, μιας νεαρής γυναίκας από την επαρχία, και του Τέρατος, που στην πραγματικότητα είναι ένας νεαρός πρίγκιπας τον οποίο καταράστηκε μια μάγισσα. Αν το Τέρας καταφέρει να μάθει ν’ αγαπά και ν’ αγαπιέται, τότε τα μάγια θα λυθούν και θα ξαναβρεί την πραγματική του μορφή. Όμως ο χρόνος περνά. Αν το Τέρας δεν μάθει το μάθημά του, αυτός και όλο του το σπίτι θα είναι καταραμένοι για πάντα.

Σας ενημερώνουμε ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες του Νοεμβρίου θα γίνουν μαθήματα βασισμένα στους διαλόγους και τα τραγούδια της παράστασης έτσι ώστε οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση να μπορούν να την βιώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η παράσταση είναι στα αγγλικά και θα υπάρχουν ελληνικοί υπέρτιτλοι.

Μέχρι την Τετάρτη 22-10-2014 μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, δηλώνοντας τα ονόματα και τον αριθμό των ατόμων που θα έρθουν και στέλνοντας το αντίτιμο της παράστασης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 45, 40, 35 και 25 ευρώ για τις αντίστοιχες ζώνες. Η τιμή είναι ίδια και για τους ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν.