Δηλώστε συμμετοχή στο Διαγωνισμό Χαρισμάθειας


Ο πρώτος μαθητικός διαγωνισμός φαντασίας & κριτικής ικανότητας είναι γεγονός!

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;

Το σχολείο μας και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πάρει μέρος στον Διαγωνισμό Χαρισμάθειας.   Φέτος, ο Διαγωνισμός θα γίνει ηλεκτρονικά.

Σε αυτόν τον Διαγωνισμό δε θα σε βοηθήσει να θυμάσαι πράγματα απ’ έξω! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση και δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα από πριν! Χρειάζεται να φέρεις μαζί σου την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σου. Να θυμάσαι: Δεν υπάρχουν όρια για τον άνθρωπο που έχει αστείρευτη φαντασία!

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα γίνει ηλεκτρονικά στις 6 Μαρτίου 2021 και όσοι προκριθούν θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Για περαιτέρω πληροφορίες και για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου στο τηλέφωνο  23940-20040.