Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας LanguageCert – Οι μόνες εξετάσεις που συνεχίζονται και μέσα στο lockdown


Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ ως επίσημο εξεταστικό κέντρο της LanguageCert  φροντίζει οι σπουδαστές και οι γονείς τους να είναι διαρκώς πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες των εξετάσεων γλωσσομάθειας της LanguageCert.

Πολλές απορίες προέκυψαν για τις καινούριες εξετάσεις Γλωσσομάθειας LTE της Language Cert. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν για τις διαδικασίες, το περιεχόμενο και τις συνθήκες εξετάσεων όλων των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας LanguageCert, των μόνων εξετάσεων που συνεχίζουν να γίνονται και στην περίοδο του lockdown δεδομένου ότι ο φορέας είχε ήδη εξετάσεις με απομακρυσμένη επιτήρηση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εξετάσεις γλωσσομάθειας LanguageCert θα διεξαχθούν κανονικά όπως έχουν προγραμματιστεί μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία των υποψηφίων.

Τα αποτελέσματα των σπουδαστών μας που επιλέγουν τον συγκεκριμένο φορέα δικαιώνει την επιλογή τους και η αναγνώριση των πιστοποιητικών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για αυτή την επιλογή. Δεν είναι τυχαίο ότι η Language Cert είναι ένας από τους ελάχιστους φορείς που οι εξετάσεις του οδηγούν στην απόκτηση βίζας για την Μ. Βρετανία. Όπως επίσης η τελευταία συμφωνία με τον Εμ. Μακρόν για την απόκτηση πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας LanguageCert από σπουδαστές στην Γαλλία.

(Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από τη βράβευση της Peoplecert – LanguageCert στην Βρετανική Πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα.)

 

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:30 θα γίνει μια πολύ σημαντική ενημέρωση γονέων από τον Business Development Manager της LanguageCert, Κοσμά Παπαδόπουλο, εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων.

Η ενημέρωση φέτος θα γίνει διαδικτυακά και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394020040.