Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ζαχαρία”


Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου μαθητές, καθηγητές και γονείς από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΖΑΧΑΡΙΑ» παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής τη θεατρική παράσταση Beauty and theBeast.
Ήδη από την αρχή του μήνα στα πλαίσια των μαθημάτων παρουσιάστηκαν διάφορα κομμάτια από τη γνωστή ιστορία, ώστε οι μαθητές να είναι εξοικειωμένοι με τη γλώσσα και το περιεχόμενο του έργου και να μπορούν να παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία την εξέλιξή του. Συγκεκριμένα, οργανώθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες βασισμένες στα τραγούδια και τους διαλόγους της παράστασης. Όπως είναι γνωστό στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΖΑΧΑΡΙΑ» όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται είτε στο χώρο των σχολείων είτε έξω από αυτά έχουν πάντα εκπαιδευτική σημασία και είναι εναρμονισμένες με τη διδασκαλία των γλωσσών.
Η θεατρική αυτή παραγωγή που έχει παρουσιαστεί σε 22 χώρες και την έχουν παρακολουθήσει 35 εκ. θεατές τα τελευταία 20 χρόνια, ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας της και οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την εμπειρία του αυθεντικούBroadway μιούζικαλ.
Μια ευκαιρία που δεν θα άφηναν να χαθεί για τους μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών «ΖΑΧΑΡΙΑ», στους οποίους δόθηκαν πολύ οικονομικά εισιτήρια στις καλύτερες θέσεις. Μια ακόμη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!