ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LTE


 

Εκμεταλλεύσου την καραντίνα δημιουργικά και πάρε ένα δυνατό χαρτί για την αγορά εργασίας.  Το ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ ως επίσημο εξεταστικό κέντρο LanguageCert και μετά την επιθυμία που εκφράστηκε από πολλούς συμμετέχοντες είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι αναμένεται να ξεκινήσει καινούργιο τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του LTE. Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του zoom με έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικών. Με την συμπλήρωση των απαιτούμενων ατόμων, θα ξεκινήσει νέο τμήμα προετοιμασίας.

Με το τέλος του προγράμματος θα υπάρξει δια ζώσης εξέταση για όσους το επιθυμούν στο κέντρο μας. Επίσης, θα υπάρχει πρόσβαση στην πλατφόρμα για επικοινωνία με την καθηγήτρια και για επιπλέον υλικό. Το κόστος του προγράμματος είναι στα 200 ευρώ σε δύο δόσεις . Σε περίπτωση εφ’απαξ πληρωμής η τιμή είναι στα 170 ευρώ.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το νέο τμήμα προετοιμασίας του LTE, παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία στο τηλέφωνο 2394020040 ή στο e-mail: zachariagrammateia1@gmail.com