ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ CAMBRIDGE!


Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις εξαιρετικές βαθμολογίες τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge!
Για μια ακόμη χρονιά το 73% των μαθητών μας πήραν Α και Β με τα ποσοστά του Α και πάλι να ξεπερνούν κατά πολύ τα υπόλοιπα!
Συγκεκριμένα, 60% των μαθητών μας πήραν Α στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge, 13% πήραν Β ενώ και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι απόκτησαν το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
Τα αποτελέσματα του Cambridge έρχονται να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα της πιο απαιτητικής χρονιάς που περάσαμε μέχρι τώρα.
Στους πίνακες που ακολουθούν βλέπετε τις υψηλές βαθμολογίες των μαθητών μας σε σχέση με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!
Η πρώτη στήλη είναι η επίδοση των μαθητών μας, η δεύτερη στην Ελλάδα και η τρίτη στον υπόλοιπο κόσμο για το Β2! Όπως βλέπετε ο μέσος όρος του κέντρου μας είναι στην κορυφή και στο Β2.
Στο γράφημα βλέπετε με σκούρο πράσινο τις επιδόσεις των μαθητών μας, με ανοιχτό πράσινο στην Ελλάδα και με μπλε στον κόσμο. Ο μέσος όρος των μαθητών μας είναι πολύ υψηλός στις περισσότερες κατηγορίες.
Στην εικόνα βλέπετε τις επιδόσεις στο PET. Με μπλε χρώμα είναι οι μαθητές που πήραν Α, με πράσινο οι μαθητές που πήραν Β με ροζ C, με πορτοκαλί A2 και με κόκκινο όσοι δεν πέρασαν. Στο πρώτο γράφημα είναι το κέντρο μας, στο δεύτερο η Ελλάδα και στο τρίτο ο υπόλοιπος κόσμος!