Γιορτή Λήξης


zaxariagiortitelos1

Κέφι & παιχνίδια στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΖΑΧΑΡΙΑ»

Με πολύ κέφι αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά οι μαθητές, γονείς και καθηγητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών “ΖΑΧΑΡΙΑ”.

Ένα μεγάλο διαδραστικό παιχνίδι με πολλά δώρα περίμενε τους μαθητές του σχολείου αλλά και τους φίλους τους που βρέθηκαν στον καινούριο Εκπαιδευτικό Πολυχώρο στο Λαγκαδά. Ήταν το καλύτερο τέλος για μια πολύ δημιουργική χρονιά.

Χάρη στην μοναδική μέθοδο διδασκαλίας που χρησιμοποιούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “ΖΑΧΑΡΙΑ” που βασίζεται στα μαθησιακά προφίλ των μαθητών, PsychoLinguistics in Practice ή σύντομα PLP, μέσα από παιχνίδια και ευχάριστες δραστηριότητες οι μαθητές μαθαίνουν αβίαστα την ξένη γλώσσα. Και φέτος, όπως κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της δουλειάς ήταν εντυπωσιακά. Πολλοί μαθητές έδωσαν εξετάσεις για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με άριστα αποτελέσματα και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο.

Η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός παίζουν σημαντικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία των μαθητών και του σχολείου και για αυτό το λόγο όπως κάθε χρόνο γίνονται προεγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά με επιλογή τμημάτων και κρατήσεις θέσεων στα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι στο χώρο του ΚΔΑΠ ΖΑΧΑΡΙΑ θα λειτουργήσει ημερήσια Κατασκήνωση για τα παιδιά. Το πρόγραμμα θα είναι διαφορετικό κάθε εβδομάδα και θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες από όλα τα εργαστήρια που λειτουργούν τους χειμερινούς μήνες. Οι θέσεις για το ΚΔΑΠ είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.zaxariagiortitelos2  zaxariagiortitelos4 zaxariagiortitelos3
Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις
των Κέντρων Ξένων Γλωσσών “ΖΑΧΑΡΙΑ”
στο μας ανανεωμένο site.